Corona maatregelen

Corona maatregelen per 15-12-2020:

Hallo allemaal,

Een harde lock down is er vandaag aangekondigd. Wat betekend dit voor de lessen bij Stal Weidelust?
We mogen binnen geen lessen meer geven, wel in de buitenlucht. Gelukkig zijn wij twee weken terug begonnen met het vernieuwen van de bodem van de buitenbak, als het goed is kunnen we straks ook gebruik maken van de buitenbak wanneer er veel natte periodes zijn. Helemaal klaar is de buitenbak nog niet. De bodem moet nog bewerkt worden en een gedeelte van de omheining moet nog worden geplaatst voordat we er veilig in kunnen rijden.

Wij zijn helaas genoodzaakt om de lessen van deze week af te zeggen, daarna hebben we twee weken kerstvakantie. Als het weer het toelaat willen we na de kerstvakantie beginnen met buiten lessen. Kan dit qua veiligheid niet, dan wordt de les afgezegd. Als het goed is heeft iedereen van haar of zijn les een groepsapp met de desbetreffende instructrice, via deze app kan worden aangegeven als de les geen doorgang kan hebben. Zit je nog niet in een groepsapp dan ontvang ik graag een app en kunnen we dat regelen (06-24281083).

Voor de ruiters en amazones die boven de 18 jaar geldt dat ze met niet meer dan twee personen mogen lessen, dit word ook net als voorheen via de groepsapp geregeld.

Verder blijven de corona maatregelen gelden die al van kracht waren.

Ik hoop dat ik jullie zo eerst voldoende heb geïnformeerd en wens jullie toch een goede kerstvakantie. Als er verder nog vragen zijn dan hoor ik het graag (graag via de mail).

Met vriendelijke groet,
Jelly Pestman
Stal Weidelust