Geslaagde concours dag in Kloosterburen.

Vandaag zijn we met een aantal stallings-  en lesklanten naar het goed georganiseerde concours van de Marneruiters in Kloosterburen geweest.

Tianne met Elvin en Jolanda met Sarina waren aan elkaar gewaagd in de B dressuur. Tianne en Elvin Behaalden een scoren van 188pnt en een 3e prijs en 184pnt. en Jolanda had een score van 188 en 189 pnt en haalde twee keer een 3e prijs.

Wianke met Ridieni en Jelly met Dolomira kwamen uit in de M1 dressuur. Wianke heeft twee super nette proeven neer gezet en Ridieni was in topvorm ze haalden een mooie score van 198 pnt in de eerste proef en een 1e prijs en in de tweede proef 183pnt. Jelly en Dolomira behaalden een score van 188 pnt en een 4e prijs en 183 pnt.

Susan Bolt was vandaag voor het eerst met haar paard op buitenconcours. Amaretto was nog wat gespannen maar ze konden toch een winstpunt in de wacht slepen. Ze hadden 176 en 180pnt.

Natasja Arkema die met haar paarden Moreno en Bendix lessen bij Stal Weidelust hebben het ook goed gedaan. Natasja was met haar hengst Bendix voor het eerst buiten op concours. Beide waren ze wel gespannen maar hebben het goed gedaan, ze kon zelfs met haar boefige hengst een winstpunt scoren, ze hadden 174 en 185 pnt. Met haar paard Moreno die ze start in de L2 uitbrengt scoorde ze 197pnt en een eerste prijs en 178 pnt.

Al met al een geslaagde concours dag voor stal Weidelust in Kloosterburen. Voor diegene die morgen weer gaan SUCCES!!!

                                                                           Wianke Hoekstra met Widieni.