Geslaagde concours dag Stal Weidelust

Vandaag zijn vier ruiters van stal Weidelust op concours geweest. Sarah, Susan en Jelly naar Warffum en Klaas naar Noord – Sleen. Sarah is vandaag voor de tweede keer met Delphine L1 gestart. Delphine had een beetje last van voorjaarskriebels, hierdoor lieten ze een paar punten liggen. Ze behaalde toch een mooie score van 184 pnt en 188 pnt.

Susan was voor de derde keer op concours met haar paard Amaretto (foto). Ze start in de L1 en behaalde in de eerste proef 192 pnt met een eerst prijs met als commentaar dat ze een erg nette proef had laten zien. De tweede proef ging eigenlijk nog beter maar kwam daar op een puntentotaal van 179 uit.

Jelly Startte met Dolomira voor het eerst in de M1. Dolomira liep erg fijn maar af en toe waren er wat spanningsfoutjes. Ze hadden een score van 183 en 188 pnt.

Klaas vormt sinds kort ook een combinatie met Windieni en is vandaag voor het eerst met haar gestart. Hij heeft Widieni uit gebracht in de Z1. In de eerste proef hadden ze af en toe nog wat communicatie storingen en behaalde ze een score van 207. De tweede proef liep Widieni veel fijner en konden ze een score van 225 neerzetten, dit werd beloond met een eerste prijs.

Al met al een geslaagde wedstrijddag.